Inloggen P&O medewerkers

Ervaringen

Overstap naar†Maria-school

September 2013
Ik ben Ruth en in augustus 2011 heb ik de overstap gemaakt van de Vitusschool naar de Maria-school.
Aanvankeliijk ben ik het eerste jaar nog 2 middagen blijven werken op de Vitusschool, omdat ik het toch moeilijk vond om de school helemaal los te laten.†Vanaf augustus 2012 werk ik alleen nog maar op de Maria-school.
De overstap naar de andere school is mij prima bevallen. je ziet en hoort weer heel andere dingen, het is een kleine school met een klein team, waarin ik me prima thuis voel.


Mobiliteit

December 2013
Hallo, ik ben Corina en ben nu voor het tiende jaar werkzaam in het onderwijs. Ik heb 9 jaar met veel plezier en enthousiasme in Afferden op 't Diekske gewerkt. De afgelopen drie jaar heb ik aangegeven open te staan voor mobiliteit. Dit schooljaar paste die wens goed in het formatieplan en inmiddels ben ik echt op een andere school begonnen, de Maria-school in Bergen. Het is natuurlijk wel erg spannend om je vertrouwde werkplek en fijne collega's te verlaten, maar voor mijn gevoel was het tijd voor iets anders. Een nieuw team met andere ideeŽn en een andere visie. Ik ben blij dat ik de stap heb durven maken en eigenlijk denk ik dat het voor iedere leerkracht goed is om zo nu en dan te wisselen van school. Een mooie uitdaging waardoor je weer vol enthousiasme en met nieuwe ideeŽn voor de klas staat.