Inloggen P&O medewerkers

nieuwsbrief 8

12 maart 2014
In deze nieuwsbrief o.a. een antwoord op de vraag hoe ik straks meer informatie krijg over de verschillende IDEE-scholen.

Mobiliteitswensen
Het is een mooie ontwikkeling dat medewerkers actief nadenken over hun ambities en toekomst. Er komt steeds vaker een verzoek bij het mobiliteitscentrum binnen voor informatie over de mogelijkheden tot mobiliteit. Op basis van het ingestuurde formulier wordt altijd zo snel mogelijk met betrokken medewerker contact opgenomen. Het gebeurt echter regelmatig dat het ingevulde mailadres niet klopt. Dit werkt erg vertragend vanwege de zoektocht naar het juiste mailadres. Controleer dus of je ingevulde mailadres (nog) correct is. Voor de zekerheid kun je ook je mobiele telefoonnummer erbij vermelden. Indien je contactgegevens kloppen kan ik zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Andere werkplek, andere school, ander bestuur??
Een andere werkplek binnen of buiten je huidige bestuur kan heel inspirerend zijn. Het IDEE-gebied is groot en biedt dan ook een grote variŽteit aan verschillen. Om medewerkers goed te kunnen informeren over de verschillen en de specifieke kenmerken van scholen is er een overzicht in de maak van alle IDEE-schoolbesturen. Met dit overzicht is je directeur en/of de P&O-er goed in staat om aan te geven wat de specifieke kenmerken van de deelnemende scholen zijn. Dit kan erg ondersteunend zijn bij het helder krijgen van je mobiliteitswens. Dit overzicht is op korte termijn beschikbaar.

IDEE-tjes
  • Regelmatig staan er vacatures op de site van het mobiliteitscentrum. Dit kunnen vacatures zijn binnen je eigen bestuur maar ook bij andere IDEE-besturen.
Nieuwsgierig geworden? Kijk dan regelmatig op www.mobiliteitsidee.nl
Attentie: als er geen vacatures zijn dan vind je onder betreffende knop alleen een mededeling over wie er op vacatures mag solliciteren.

  • Controleer bij het invullen van het contactformulier of je mailadres (nog) klopt. Dit bevordert een snelle reactie vanuit het mobiliteitscentrum.