Inloggen P&O medewerkers

Nieuwsbrief 9

03 april 2014
Zou je wel eens een dag in alle rust over je toekomst willen nadenken???


LoopbaanoriŽntatiedag
Overweeg je een nieuwe stap in je loopbaan maar weet je niet precies wat je zoekt dan is dit wellicht† iets voor jou. We onderzoeken op dit moment de haalbaarheid van een loopbaanoriŽntatiedag voor medewerkers. Wat houdt dit in? Op een prettige, rustige† en inspirerende locatie richt je je, samen met een aantal andere medewerkers, gedurende een hele dag op je eigen toekomst. Wat zou ik willen? Wat heb ik nodig om een volgende stap te zetten? Heb ik daar hulp bij nodig? Twee begeleiders hebben een gevarieerd dagprogramma voor je in petto waarbij je via afwisselende manieren en activiteiten geprikkeld wordt om na te denken over je toekomst. Je gaat aan de slag met je wensen, verwachtingen en doelen helder te krijgen. Aan het einde van de dag ga je naar huis met een actieplan gericht op je toekomst. Dit traject bestaat uit drie onderdelen. Voorafgaand voer je een intakegesprek om je doelen en verwachtingen van de loopbaanoriŽntatiedag helder te krijgen. Vervolgens neem je deel aan de dag. Enkele weken later volgt er een nagesprek waarin je samen terugblikt op wat deze dag je gebracht heeft en wat je volgende stap is (geweest). Is dit iets voor jou? Bespreek het al eens met je leidinggevende en maak je mogelijke interesse alvast kenbaar via info@mobiliteitsidee.nl .

Profiel online
Op dit moment wordt het profiel van verschillende medewerkers opgesteld om vervolgens in de database geplaatst te worden. Deze medewerkers hebben aangegeven graag van mobiliteit, binnen of buiten het eigen bestuur, gebruik te willen maken. Voor de P&O medewerkers van de tien IDEE-besturen zijn de profielen zichtbaar. Op deze manier kan, als er een vacature is, gekeken worden of er vanuit de database geschikte kandidaten beschikbaar zijn. Zo ja dan kan er een match gerealiseerd worden.


IDEE-tjes
  • Is een loopbaanoriŽntatiedag een eerste stap in je verdere ontwikkeling? Laat het weten en meld je interesse vrijblijvend bij info@mobiliteitsidee.nl.
  • Binnenkort komen er waarschijnlijk weer vacatures op de site van het mobiliteitscentrum. Dit kunnen vacatures zijn binnen je eigen bestuur maar ook bij andere IDEE-besturen.
Nieuwsgierig geworden? Kijk dan regelmatig op www.mobiliteitsidee.nl
Attentie: als er geen vacatures zijn dan vind je onder betreffende knop alleen een mededeling over wie er op vacatures mag solliciteren.
  • Controleer bij het invullen van het contactformulier of je mailadres (nog) klopt. Dit bevordert een snelle reactie vanuit het mobiliteitscentrum.