Inloggen P&O medewerkers

Nieuwsbrief 10

15 mei 2014
UITNODIGING
LoopbaanoriŽntatiedag: woensdag 25 juni a.s.

Overweeg je een nieuwe stap in je loopbaan maar weet je niet precies wat je zoekt dan is dit echt iets voor jou. Op woensdag 25 juni wordt er vanuit Mobiliteitsidee een loopbaanoriŽntatiedag georganiseerd.
Wat houdt dit in?
Op een prettige, rustige† en inspirerende locatie richt je je, samen met een aantal andere medewerkers werkzaam binnen een van de tien IDEE-besturen, gedurende een hele dag op je eigen toekomst.
- Wat zou ik willen?
- Wat heb ik nodig om een volgende stap te kunnen zetten?
- Heb ik daar eventueel hulp bij nodig?
- Hoe ga ik dit aanpakken?
- etc. etc.
Twee begeleiders (vanuit BCO en Mobiliteitsidee) hebben een gevarieerd dagprogramma voor je in petto waarbij je via afwisselende werkvormen en activiteiten geprikkeld wordt om na te denken over je toekomst. Je gaat aan de slag om je wensen, verwachtingen en doelen helder te krijgen. Aan het einde van de dag ga je naar huis met een actieplan gericht op je toekomst.
Opzet
Dit traject bestaat uit drie onderdelen. Voorafgaand voer je een intakegesprek om je doelen en verwachtingen van de loopbaanoriŽntatiedag helder te krijgen. Vervolgens neem je deel aan de dag. Enkele weken later volgt er een nagesprek waarin je samen terugblikt op wat deze dag je gebracht heeft en wat je volgende stap is (geweest).
Kosten
Deelname kost tussen € 350,-- en € 400,-- per persoon afhankelijk van het aantal deelnemers (lunch en consumpties zijn hierbij inbegrepen).

Is dit iets voor jou? Bespreek dit met je leidinggevende en meld je aan via info@mobiliteitsidee.nl Aanmelden kan tot uiterlijk donderdag 22 mei a.s.

Attentie: deze dag kan alleen doorgaan indien er voldoende aanmeldingen zijn.